i-party
 
Let`s have a party<3

i-party 

Kinderpartijtjes zijn een jaarlijks terugkomend feest. Misschien wel één van de belangrijkste dagen uit het jaar voor een kind. Het is in ieder geval een dag waar je als kind lang naar toeleeft. De dag dat je samen met je vriendjes en vriendinnetjes jouw verjaardag mag vieren. Ik help jou graag om die dag een beetje extra bijzonder te maken en zal er alles aan doen om het jou en je vrienden/vriendinnen helemaal naar de zin te maken. Je kunt bij mij dan ook je eigen feestje in overleg helemaal naar wens samen stellen! 


Over mij

Ik ben Melissa Ockhuysen, 29 jaar en gek op ondernemen. 8 jaar geleden heb ik dan ook mijn meisjesdroom laten uitkomen. Ik startte mijn eigen turnschool : i-Turn Amstelveen. Op mijn turnclub mag ik wekelijks zo een 300 kinderen laten genieten van onze wekelijkse turnlessen en alle evenementen die we ernaast organiseren.  Daarnaast mag ik ook nog juf zijn op Basisschool de Cirkel in Amstelveen. Vanuit turnen heb ik vele kinderfeestjes georganiseerd, deze waren vooral gericht op bewegend plezier maken. Naast de kinderfeestjes organiseer ik in de vakantie speciale girlscamps waarin de meisjes voorzien worden van een dag vullend programma vol met leuke meiden activiteiten. De enthousiaste meisjes zorgden ervoor dat ik zelf ook nog enthousiaster werd en al die dingen samen in een ander jasje wilde steken. Een nieuw bedrijfje waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Van daaruit ontstond ook het idee om i-Party op te richten. En Voilá, hier ben ik samen met mijn tweede bedrijfje i-party.